Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 13 juni 2011

Deep in the green lilac park


Var det vår sommar som kom och gick?
I dag är det svalt, + 13 grader för tillfället och shortsen och bikinin är undanstoppade för en tid. Jag vill inte klaga men nog hade vi för varmt den senaste veckan. Jag blir liggandes som en padda helt orkeslös. I dag har det varit riktigt skönt och jag har äntligen fått svabbat golven här hemma. Vi har haft närmare 30 grader inne så inte utför man några stordåd då inte. Känner att i natt kommer jag att sova så att öronen "tållas".
Zeb har också fått vara på en ordentlig promenad med Erik och det är många dagar sen sist. Värmen har gjort att han bara velat ligga och flämta i skuggan och ta sej ett dopp mitt på dagen. Men han behöver få springa av sej mellan varven.


Det är inte så mycket på programmet mera denna måndag. Ska ut och vattna i blomkrukorna, det såg lite visset ut i några. Har väntat på regn hela dagen men ännu inte en droppe. Ett lagom mysigt åskväder hade också fått komma med strömavbrott så där lagom runt ett tiden. Fråga inte varför det hade bara känts rätt helt enkelt just då.
Så har pojkarna och jag gjort en arbetsfördelning. Jag bloggar och pojkarna gör upp eld i pannan och plockar ur diskmaskinen, efteråt sätter vi oss i soffan och ser på film. Bra va?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar