Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 10 juni 2011

Hem igen


Ja så kom vi då hem i natt med två trötta men lyckliga hårdrockare som pratade i mun på varann om den fantastiska festival de fått ta del av tills det plötsligt blev tyst där i baksätet och de sov sött med huvudet uppefter varsit bilfönster.
Ozzy hade varit grym på scenen även om de hade lite roligt åt hans hasande gång när han skulle av scenen. Ozzy hade med sej en brandspruta med såpvatten som han duschade publiken med och eftersom de varit långt fram fick de sin beskärda del.
Så hade de träffat sångaren Joey Belladonna från bandet Anthrax, USA (jag vet, det verkar som om jag är mycket inkommen i hårdrockens underbara värld men ni ska veta att jag får höra namnen titt som tätt). Honom hade de fått en pratstund med och fått sej fotade tillsammans med honom. Det är en upplevelse de kommer att leva länge på. Själv skulle jag dö för att få det samma med, nåja ni vet.
Själva gick vi där runt området när Ozzy uppträdde så vi fick också en liten dos. Många båtar var i vattnet där utanför fulla med gratis åhörare.
När vi släppte iväg pojkarna genom grindarna till området så var det nog med lite ångest. Där fanns såna typer som ger en mardrömmar dagtid men det var ordningsvakter överallt och själva tyckte det det hade gått rätt så städat till. Alla metallföremål som kedjor och nitar samlades upp före folk slapp in och det var ju bra.
Vi fick se en hel del medan vi väntade på pojkarna när konserten var slut och det är nog en grym vardag många lever när de inte vill klara att gå genom grindarna utan vinglar från sida till sida och faller och inte klarar att komma upp på egen hand. Folk som slocknat i nån buske och du bara ser fötterna som sticker fram,vem hjälper dem? Alla går bara förbi. Så otroligt tacksam att mina barn inte behövt växa upp i en storstad utan på landet med trygghet omkring sej och andra värderingar.
Gubben och jag var till Ideapark och Ikea så länge men inga större uppköp blev det. En blus, ett armband, två förvaringsboxar och vaniljdoftljus så kom inte och säj att jag är slösaktig. Det var alldeles för varmt och svettigt så hjärnan var helt ur funktion.
I dag är det lite samma sak men hoppas det lättar mot kvällen för då ska det grillas lite gott på terassen. Sent på kvällarna är enda stunden på dagen vi kan sitta där. Mitt på dagen kan man inte gå över den barfota ens.



Här ser ni en som förstår att svalka sej. Ser ni hur han blundar och njuter med ett leende på läpparna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar