Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 14 juni 2011

Seger och svarta krukor


Har varit på fotbollsmatch och med en seger i bagaget var det riktigt roligt att komma hem. Nu var det inte så att jag spelade utan Patrik och hans lag men med åren börjar man känna sej delaktig och gläds med pojkarnas framgång.
Bra med glädjeämnen för i dag har jag varit rätt dyster i tankarna. Har tänkt på hur militärtjänstgöring kommer och förstör sommar och semesteridyllen för min lilla familj. Jag är en människa som inte vill ha förändringar utan mår bäst när allt lunkar på i samma takt och jag får ha mina nära omkring mej. Familjen är mitt allt och för dem slåss jag om jag måste. Försvarsmakten är dock för mäktig för mej och jag får snällt acceptera att de snart tar hand om sonen. Vet att jag inte borde ta ut nåt i förväg eller grubbla men det kan inte hjälpas,sån är jag.


För att bli kvitt min dysterhet målade jag två krukor svarta!? Mycket snyggare än i ursprungsskick och väldigt enkelt. Gubbens jordgubbsampel fick flytta i den ena och den andra fick sommarblommor i sej. Nu väntar jag på regn för skulle inte orka börja släpa runt på vattenhinkar och sprutkannor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar