Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 26 juni 2011

Mord i midsommartid


Om gårdagen var intensiv så har det varit tvärtom i dag. En ordentlig sovmorgon och en lång frukost där jag läste klart boken om Ozzy Osbourne. Jag har flera gånger korsjämrat mej över att jag köpt boken åt sonen men det är för sent nu. Jösses jag säger bara det.
Sen tog gubben och jag cyklarna och Zeb och for till skogs. Det gav Zeb ordentlig motion men vi pausade lite för att han skulle få vila och dricka ur nån sunkig vattenpöl. Konditionen är inte vad den borde vara på den hunden.
Mot eftermiddagen fick jag världens flow och började rycka upp perenner fulla med svarta löss. Lössen har blivit fler och fler med åren och det är Veronikorna som fått ta skiten. Nu hade jag fått nog och gjorde upp eld i pannan varefter jag klippte av perennerna och kastade in dem i elden. Det kändes fint att hämnas på lössen och jag flinade elakt medan de brann där mellan vedklabbarna. Nu fanns rötterna kvar och de kunde jag inte bara slänga hur som helst för då hade lössen fått fäste igen. Så jag kokade upp vatten i kastruller och vattenkokare och lade på det elaka leendet när jag bar ut det bubblande vattnet för att ge rötterna en omgång. Om det hjälper vet jag inte men nu känns det bra att bänken är fri från dessa blommor. Nåt nytt måste inhandlas att fylla tomrummen med.



Gårdagskvällen bjöd på en fin regnbåge.
Nu ska vi på fest till Purmo. Lillasyster fyllde år i går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar