Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 24 juni 2011

Midsommarafton


Så kom den då midsommaraftonen som man gick och väntade på redan i vårvintras när kölden var hård och man drömde om den ljusa varma natten när man skulle vara uppe länge länge och bara sitta och njuta.
Nu med facit i hand blir det knappast så för himlen är grå och regnet kan komma när som helst men inte gör det så mycket när man har midsommaren inom sej. Man får göra det bästa av situationen.
Några blomster under huvudkudden börjar jag inte med, det känns på nåt sätt för sent för det. Men god mat är ett måste och än i dag har jag familjen samlad så vi har grillat både gris, nöt och lax!? Ätit potatissallad och grönsallad med grillade nektariner med ett gott rött till. Mycket behövs inte före en människa kan må så gott så gott.
Kvällen ska tillbringas på en villa ute vid Lepplax sjön. Hoppas det klarnar upp till kvällen och vi kan njuta av utsikten över vattnet. Där blir det ännu mera mat och jag ska just hoppa i joggingkläderna och bege mej ut med hunden för allt gott som jag nu lägger in hamnar på mycket olämpliga ställen annars.
Sitter som bäst med en kaffekopp och gräddglass med trädgårdsbär. Är det midsommar så är det.
Önskar er alla kära läsare och vänner en underbar midsommar. Ta hand om varandra och kramas lite extra!
Har ni ca 10 minuter extra tid så finns här ett fint youtubeklipp. Ett gott råd: håll er till tomatjuice i helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar