Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 19 juni 2011

Pälsvård och mörka moln


Eftersom Zeb på tisdag ska till Losvik på vaccinationsbesök så har det varit pälsvård i dag. Hans tjocka päls är svårtorkad så under vinterhalvåret tvättas han inte utan det blir alltid till sommaren. Men se han visste direkt vad som var i görningen och när han såg vattenslangen som vi dragit från duschen ut i trädgården vände han blixtsnabbt om och for undan. Vi lirkade och lirkade men han stenvägrade och det slutade med att jag fick bära ut honom. Men sen var han som en stenstod och jag fick löddra och skölja så mycket jag ville. Sen har det varit borstning i flera etapper i dag för att få bort allt löshår så nu är pälsen blank och fin och han luktar gott som en Petunia.
Inte tog han illa upp heller för på vår söndagsvila sov han så tungt liggandes på min mage och nosen mot min hals så innerst inne tror jag han var tacksam.


Det har gått mörka moln över bygden i dag och äntligen fick vi också lite regn. Åskan hördes men var rätt långt borta.
Annars har det inte hänt så mycket, vi har mest tagit dagen som den kommit med lite fotboll, lite gitarrspel, liten promenad och kompisar som varit över och bokat hotellrum med Patrik för den kommande Iron Maiden konserten på Olympia stadion i Helsingfors i juli. Snart börjar det bli min tur att boka en konsert tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar