Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 28 juni 2011

Brinnande kärlek



Så heter blomman som troget kommer upp år efter år och nu står den ifärd med att blomma. Dessutom har den aldrig haft löss.

Har idag varit till tandläkaren och än en gång suttit i den härliga svarta lädersoffan i det snygga väntrummet. Besöket var ändå inte så angenämt i dag när jag visste att två (om än små) hål skulle lagas. Fick frågan om jag ville ha bedövning och inspirerad av Ozzy som jag är i dessa dagar svarade jag att jag tar allt jag får. Måste erkänna att jag har en viss tandläkarskräck och strax jag såg nålen skenade hjärtat uppåt 200 slag i minuten och handflatorna blev alldeles våta av svett. Men sen låg jag där så nöjt med halva ansiktet bortdomnat och när allt var klart skulle jag säga om det kändes som om plomberna var lagom höga men jag sa att de fast kunnat lämna ett helt berg utan att jag visste nåt.
Fick också framgaddarna putsade efter att jag haft små hack i dem så lite skönhetsfix på samma gång, men det putsandet går säkert lös på en hundring så dyrt som det är att göra ett tandläkarbesök.

Fortsatte lite i samma anda mot kvällen och var på ett frissabesök för att få mej sommarsnaggad så nu är huvudet och fötterna redo för sommar och semester.
Blev önskad lycka till på min kommande födelsedag av barndomskamraten som jobbar där och jag sa åt henne att vänta bara snart är du också där. Men jag sa att vad gör det när man känner sej som på 17:onde året. Det samma tyckte hon, sen tillade hon att inte är det länge sen vi stod och jämförde vem som hade större bröst under golvlampan vid mitt mommos. Det var som igår...

Pojkarna har blivit bjudna på mat av sin mormor i dag och jag tycker det är bra att de stora barnbarnen får lite tid och uppmärksamhet också. De mindre har en tendens att ta över men det är ganska naturligt i och för sej. Tydligen var det rätt bra där för Erik kom att fara senare på jobb, han tyckte han förtjänat så bra redan. En eftermiddag med mommo kan vara riktigt bra och själv skulle jag ge vad som helst för en eftermiddag med min.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar