Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 17 juni 2011

Fredag äntligen


Så kom den då äntligen fredagen och om en vecka är det midsommar och om två veckor släpper jag alla hämningar inför den stundande semestern och steget in i tantåldern. Men två veckor ännu i den sköna ungdomen och det hårda arbetslivet.
Kände att det var så mycket som behövde göras när jag kom hem i dag. Först skulle en massa mat inhandlas och efter det behövde huset en genomgång av både det ena och det andra. Men så la jag igång tvättmaskinen så gjorde den jobbet åt mej, så la jag igång diskmaskinen så gjorde den också jobbet åt mej. Fantastiska mojänger då man tänker efter.
Nu har kvällen varit så fin så jag har försökt ta tillvara så mycket som möjligt av den. Jag är ju en livsnjutare som bara kan sitta och ta in allt det vackra. När allt lugnar ner sej mot kvällen så är det så oerhört vilsamt att ta emot vad en sommarkväll kan ge.
Erik kom just hem från arbetet och sitter och jammar en skön låt på sin akustiska. Patrik snofsade till sej och begav sej ut på ungkarlsäventyr efter en dag på ställningar vid kyrkan målandes kyrkfönster.
Själv ska jag ta en länk med hunden för att sen städa veckodammet av mej och påbörja ett efterlängtat veckoslut.
Ni minns min fiskberättelse i går? I dag köpte jag faktiskt marinerad lax åt familjen som sen grillades med nypotatis till. Själv blev jag överlycklig av att hitta spansk Choritzo i korvhyllan vid Prisma. Det är en korv som heter duga och alla blev nöjda och mätta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar