Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 12 juni 2011

Sommarnätter


När vi körde förbi Nådjärv den natten vi kom hem från Tammerfors steg ånga upp ur sjön och ljuset var så vackert. Vi hade kameran i bakluckan och tanken på att stanna och ta lite bilder fanns men vi var rejält trötta så vi fortsatte hem. Beslöt att ställa väckarklockan på alarm nästa natt istället. Inte riktigt klok tycker säkert många men vi har så varmt inne nu och båda sover oroligt så det gör inget om vi vakar nån natt när man vet att man får sova längre på morgonen i stället.
Det är nånting alldeles underbart med sommarnätter. Framför allt ljuset, färgerna och den klara luften efter en stekhet dag. På natten kan man andas och ta in av det magiska.
Mellan halv fyra och fyra var vi vid Nådjärv och såg på när solen steg upp ovanför trädtopparna. Fåglarna var igång. Göken hördes och även svanarna och många andra. Det var en härlig stund på dygnet även om det var lite motigt att stiga upp men vi sov så gott efter vår nattliga utfärd.



I kväll har vi varit på bröllop. Gubbens kusin gifte sej i Esse kyrka och bröllopsfesten hölls på Svenska gården i Jakobstad. Det var en av de svettigare tillställningar jag varit på och när vi kom hem var det bara att slänga sej i duschen och sen sitta ute och känna hur den svala nattluften gjorde susen och det kalla gräset lindra trötta och svullna fötter. Borde gå och lägga mej så fötterna fick vila så också ögonen. De börjar snart gå i kors av för lite sömn de senaste dygnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar