Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 7 juni 2011

Flickvän?


Har varit med Erik till läkare idag och visat upp hans nageltrång, en äcklig historia. Han har gått på en kur och värken försvann men den är fortfarande lika ful. Läkaren tyckte vi skulle vänta och se ännu och när Erik  har festivaldag på torsdag i Tammerfors så är tån troligtvis så sjuk ännu att han inte kan ha skon på sej en hel dag. Dessutom såg läkaren i pappren att där står att han har Von Willebrants blödarsjuka och för den skull kunde han nog göra ett ingrepp men han kommer troligtvis att få ha bandage ett par dar. Så nu ska tån baddas två gånger per dag och nageln försöka pillas upp och klippas och bara med det kan det ge med sej. Eftersom den inte är sjuk för tillfället så väntar vi och ser, kommer smärtan igen ska vi ta nu kontakt och en bit av nageln tas bort. Alltid är det nåt skit på gång.
Men nu till det bästa!
När vi kom in i rummet tog läkaren oss i hand och bad oss sätta oss. Så tittade han på mej och frågade om jag var flickvän? FLICKVÄN!!!
Endera så tyckte han jag såg väldigt ung ut (jag tror stenhårt på det alternativet) eller så tänkte han att Erik föredrog mogna kvinnor. Hursomhelst så var det en av de bättre läkarna jag träffat och blir det så att vi får ta kontakt på nytt ska jag begära oss till samma kloka doktor.
Ni förstår jag hade roligt åt den historien men Erik skakade på huvudet och tyckte att han inte kunde va riktigt klok. Förbjöd mej också att nämna om det på bloggen för då skulle han ha en kompis att hacka min sida. Ha ha sa jag, det kommer alltid nåt nytt att skriva om och återkommer jag inte i morgon har jag troligtvis blivit hackad.

1 kommentar:

  1. Hahaha....

    Ha det bra i Tammerfors! Låt inte Ikea förstöra mannen din... Och Ozzy ska låta bli pojkarna. Din uppgift är ju att hålla reda på dem!!! Kram - Gunilla

    SvaraRadera