Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 3 juni 2011

Möbelinvadering


I dag har jag kännt mej som en sån där flyttkarl som spottar i nävarna och sen hugger i för kung och fosterland med alla dessa möbler.
Hämtade pojkarnas möbler från skolan idag fast lärarna inte var särskilt nöjda för Borgåherrar skulle komma på besök nästa vecka men ett par hade redan hämtat sina så då tyckte vi att vi hade all rätt vi också. Har Patrik fest i morgon vill han så klart visa upp möblerna också.
Nu är det ju så att det inte är det allra största hem vi har så när något nytt kommer in får nåt annat åka ut. Två delar bokhylla och en golvlampa pryder nu garaget tillsvidare. Så fick vi nog sätta möbler där det egentligen inte ska vara några men allt tycks gå. Så det har varit ett fasligt kånkande av möbler hit och dit men vi har dem i alla fall hemma nu. Från skolan hade vi: matsalsmöblemang,tevebord,skåp, träbil,handspegel,tavla,väggklocka,kniv,skrin,ljusstake,skål,träros,"flakabrä",miniatyrstol,ja det kanske var allt.


Patriks träbil.



Eriks snidade handspegel.

Själv går jag på halvström men det är bara att fortsätta. Ska snart putsa finporslinet,styka dukar och garnera tårtor. Allergin håller på att ta överhand med mej och det blir dålig nattsömn. Vaknade kl 3 och hade värsta nysattacken, hade klått vilket världsrekord som helst. Somnade så småningom och vaknade kl 5 av en jävla fluga, så skulle den jagas. Sen gick jag upp kl halv 7 för att träffa Patrik före han får på jobb (vi hade lyckan att ha pekkasdag). Gick och la mej igen för att ligga och höra på mannens snarkningar och inte fast hur jag vände och knuffade honom gick det att få tyst på maskineriet, så jag gav mej och gick upp för att dricka kaffe. Nu undrar jag om nån med snarkningar har testat på att piersa sej? Tänk att du gör en piersing i tungan, binder en tråd om knoppen och binder fast andra änden i stortån eller varför inte i sänggaveln, det borde funka!


Hela klassen och lärarna skulle till Pavis och äta ikväll och jag sa att ikväll kommer det nog "att ta" för det känner mamma på sej. Men jag ville också han skulle fråga först i fall hon har hästar för jag är så allergisk mot dem, det samma gäller Cavalier King Charles spaniel de reagerar jag också på. Ha ha! Jag skojar bara men med Patrik kan man ha mycket roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar