Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 1 maj 2011

Maj

Är så glad att jag inte varit en liten flicka idag och behövt åka på majkalas. Det skulle vara kjol och knästrumpor då och idag har jag nog frusit fast med dem. Otroligt kall blåst vi har idag.
Det här med majkalas var allvarliga saker när jag och mina kompisar ställde för det. Vi kunde hålla på och planera flera dagar i förväg. Det var ballonger, majvippor, serpentiner, mjöd, struvor och munkar.
Var vädret på vår sida brukade vi leka och sola i en skogsbacke och var vädret dåligt var vi i nån sädesbod.
En gång minns jag att vi på ballonger skrev namnen på de pojkar vi inte gillade i skolan och sen sprängde vi dem mellan dörren. Rena rama terroristhandlingar redan då.
I går kväll hade vi så trevligt med våra vänner, tack än en gång till er!
Vi åt grillat får, nöt och kyckling. Ostfyllda champinjoner invirade i bacon och god sallad. Det var nästan så vi rullade när vi efter flera trivsamma timmar begav oss hemåt.
Efter mycket program i går har vi tagit igen oss idag. Haft eftermiddagsvila som aldrig tänkte ta slut. Låg och lyssnade på blåsten och vände mej på ny sida och slöt ögonen och lyssnade på andras tunga andetag. Alla har förstått att ta igen sej idag.
Lite småstädning blev det efter gårdagskvällen och lillebrors vappenfest. Såg mest ut som om det varit småhundar här för mattorna var i en enda röra och serpentiner från smällare fanns lite här och där och en tomteluva?! fanns också framdragen vad nu den hade med vappen att göra. Huvudsaken att de haft roligt och fått ha sin lilla grillfest.
Har skissat på ett beställningsarbete nu ikväll men det är inte allt för lätt att skissa byggnader och få med det som präglar just den byggnaden. Men det blir att ta lite åt gången.

2 kommentarer:

  1. nya talanger dyker upp me jämna mellanrum ballong sprängningen har ja int hört om förr tur att e va bara ballonger KRAM på dej -mamma

    SvaraRadera
  2. Jå sidu mamm ja ir full åv talange! :)

    SvaraRadera