Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 30 april 2011

Glada vappen!


Valborg och nu känns det vår på riktigt även om blåsten idag är pinande kall.
Har varit till kokkola med en väninna och hennes dotter och kunde bara konstatera att med lite övning blir jag nog en bra rullstolsförare. Men förstår att det inte är så trevligt alla gånger att sitta och se alla i akterhöjd. Man lär sej och förstår mer dag för dag.
Det viktigaste för oss äldre var förstås ätande och kaffe med tilltugg medan unga fröken gick igenom klädvinglorna.
Under kaffet kom Oa Lönnbäck som hade köpt sin 13 åriga dotter en Hello KItty ballong. Han försökte vårda fader dotter relationen och jag konstaterade att han nog kommer att ta nån poäng. Åtminstone i två minuter trodde han själv att han skulle vara världens bästa pappa. Jag berättade att jag på en marknad för otaliga år sen fick en ballong som föreställde en gul anka som jag var förtjust i. När vi kom hem lekte jag sjukhus med den och skulle ge den en vaccination med pappas insulinspruta och ni förstår säkert hur det gick. Jag var lika förvånad som besviken. Oa var smått road av historien men sa att det är så barn fungerar, man tänker inte på följderna.
Vår vappen ska firas i goda vänners lag och jag ser så fram emot det.
Glada vappen kära du!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar