Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 8 april 2011

Soliga fredag


I går kväll samlade jag ihop 9 tavlor som levererades till Bädden i dag. Jag torkade damm,putsade glas,bytte ramar,bytte "passpis", packade in dem. Det är inte lite att göra när tavlor ska hängas. Fick veta att de gärna har dem till slutet av augusti och så lång tid hade jag inte räknat med men jag får komma och byta ut vartefter jag vill och till sommarens fester ska jag åtminstone ha några hem för jag fick ju ta ner av egna väggar för att få det att räcka. Målningar har jag hur mycket som helst men när de inte är inramade är det värre att hänga.
Visst var det många glada miner bland personal och patienter och det känns det bra att kunna glädja nån.
Känner på mej att jag borde måla några till i sommar och med finare väder kommer också inspirationen.

Fortsatte lite i ledighetsbubblan ännu i dag så när vi var och veckoslutshandla passade vi på att äta på Rosso.
Dagen har sen fortsatt med vedklyvning för gubben och jag har fejat lite här inne bla tvättat fönster och bytt gardiner. Solen lyser så vackert i kväll så det blir en tur med Zeb ut i skogen före jag kryper ner i soffhörnet och fredagsnjuter.


Så här vacker flaska kom med posten. Oriflames nya doft MUSE. Det första jag kom att tänka på när jag kände doften var syrenerna hos mormor och morfar så det säger sej själv att det blir en klar favorit. Syrendoft är nåt av det ljuvligaste jag vet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar