Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 28 april 2011

Redan torsdag


Tänk att torsdagen snart är till ända och i morgon har vi en ny härlig fredag med ungarna hemma och en oanvänd helg framför oss. Visst blir det så att fokus oftast ligger på just helgerna och lediga dagar fast jag försöker göra nåt vettigt av varje dag. Arbetet kanske inte alltid är så givande, eller om vi säger som så att det tar mera än det ger men då får man istället göra nåt vettigt av sin fritid och de få lediga timmarna om kvällarna.
Som idag tex när jag kom hem gjorde jag mat åt mej själv eftersom gubben jobbar kväll och så satt jag och åt därute och njöt en bra stund av god mat och den värmande solen. Det behöver inte alltid vara det där stora och häftiga som sker i livet utan försöker man njuta av alla små stunder så blir oftast dagarna riktigt bra.
Att jag sen dammsög och städade en skitig bil är inte så väsentligt men ibland måste man göra det också särskilt som jag snart ska skjutsa vänner i vår kärra.
Jag tror det är de små stunderna som gör hela livet.
Svärmor bjöd på födelsedagskaffe i kväll så nu har här doppats både munk (hemmagjorda) och gräddtårta. Där rök den här veckans återhållsamhet av det förbjudna.
Har just satt 8 liter mjöd på flaska så jag hoppas att någon är nöjd när de kommer hem i morgon.
Som sagt är helg på kommande med shopping i Kokkola (igen), vappen med vänner och 1 Maj. Kan inte bli så mycket bättre!

Min fina uppstammade Rosmarin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar