Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 26 april 2011

Arbetsdag


Så var vi då igång med arbetsveckorna igen. Tror bestämt att hela Maj månad ska avverkas utan nåt extra ledigt men sen vet jag att 2 Juni är helgdag och gubben och jag har bröllopsdag så visst behöver vi ha helgdag då. 9 Juni är det Ozzyfest för Erik och vi ska skjutsa till Tammerfors så då blir det en ledig dag för oss + Ikea för mej! Så kommer midsommar och så semester...det blir nog bra dethär.
Kände mej pigg och glad i morse och påskhelgen med sitt fina väder hade nog en stor del i det. Fast min arbetsplats invaderats under min sjukfrånvaro och det "rörts om ordentligt i grytan" och vi fick börja med att reda upp saker och ting så blev jag inte särskilt förbannad och det är ett under i sej. Det har nämligen en tendens att slå gnistor om mej och det är inget jag är stolt över men jag har tagit så mycket skit och är klar med den delen.
Gubben har varit med Erik till hudpolikliniken i dag och nu har det tagits en provbit som ska skickas bort och om 3 veckor ska det komma svar. Han har haft utslag och öppna sår på armarna i över 1 års tid och läkare har skrivit ut olika salvor som hjälpt för stunden men så fort han slutat så har det blommat upp igen. Stackars liten är nu sydd med ett stygn och så lååångt ifrån mamma. (Han skulle kräkas om han hörde mej :))
Var så nöjd i dag när regnet kom och tänkte att jag skulle få sitta inne ikväll med gott samvete men nu lyser solen och det är hyfsat varmt. Har målat en stund men måste nog fara på en snabb länk med hunden och kanske krafsa lite i en blombänk mest för syns skull. Då har jag varit riktigt duktig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar