Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 18 april 2011

I böckernas värld


Ser ut som om jag dragit på mej en förkylning bara för at jag fösökt verka hurtig och cyklat till jobbet i en veckas tid. Det har varit rejält kallt när jag startat, runt nollstrecket och lite över men efter att trampat ett par kilometer så har jag istället blivit varm och riktigt ångat under jackan. Nu bränner näsan och halsen känns som ett stort öppet sår. Riktigt hejsan med andra ord.
Men nu har det inte hindrat mej från att va ute en stund med krattan och kratta ihop gamla löv och hundskit. Hade jag haft styckepris på lortarna jag plockat upp hade jag skaffat mej en förmögenhet i kväll.
Sitter med en varm tekopp framför mej nu och väntar att bastun ska bli varm så inte går det nån nöd på mej.

Fick ett bokpaket från Adlibris idag. När jag hörde att Jean M Auel givit ut den sjätte och sista delen i serien om Ayla och hennes levnadsöden för 35 000 år sedan måste jag bara ha den. Böckerna har fängslat mej från första sidan och när nu den här delen bara är 670 sidor så förstår ni.
Jag håller på med min Nora Roberts ännu som jag fyndade i Stockholm men sen efter den så. Köpte också Michael Nyqvists När barnet lagt sej. Den ser jag lika mycket fram emot.
Att ha böcker som väntar på en är mycket bättre än känslan att jag håller på att avsluta en och inte har nån bok i hyllan som väntar.

2 kommentarer:

  1. krya på dej !hälsar mamma

    SvaraRadera
  2. Va roligt med nya böcker, bokpaketet kunde väl inte ha kommit lämpligare! Krya på dig :-)

    SvaraRadera