Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 23 april 2011

Handsome guy


Att åka till stora staden i norr för att klä upp en pojke kan vara ett rent nöje. Jag ser honom oftast på väg till träningar eller jeans med hål här och där och tvättar kläder ingrodda med trädamm. Att då få se honom prova kostymer som får honom att se otroligt manlig ut, ja det är en ren fröjd.
Examen närmar sej och då behöver man få klä upp sej från topp till tå.
Väl hemma provades hela stassen och det blev stiligt värre.

Alla tycker inte det är så roligt att prova kostymer fick jag se i dag men då var det också en äldre herreman som inte hade den bästa hälsan. Han stod och gormade om var alla biträden håller hus när man behöver dem och hans stackars tant fick gå och hämta en och hon fick minsann ligga i för att vara honom till lags. Han provade och hon satt på en pall utanför med nitroburken redo att dela ut piller åt en ansträngd man. Hon borde kanske ha tagit ett själv också. Sen klagades det högljutt från hytten om hutlösa priser.


Fick krattat en hel del sen på eftermiddagen så nu börjar det se ut som om folk bodde här. Sorkarna har verkligen haft värsta partyt i vinter så få se om nån får sorkfeber nu när vi krafsar runt bland gamla löv.
Patrik har tagit storstädning av sin bil och polerar värrigare med trassel i högsta hugg. Fastän bilen inte är den nyaste och vackraste så tas den väl hand om ändå.
Erik for med dator,tangentbord,stol, chips och energidryck till Kållby för att spela i ett garage hela natten. Låter inte särskilt lockande i mina öron men så är jag också lastgammal i hans ögon och förstår mej inte på sånt.
Det lär ska bli en lite brasa nere vid ån så dit går gubben och jag för att grilla en korv eller två. Mycket glamoröst en lördagkväll jag vet, men så är jag ju också lastgammal...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar