Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 7 april 2011

Dagen efter


Lite dagen efter känsla har jag idag fast jag aldrig behövt ha en dagen efter om ni förstår vad jag menar.
Tröttheten sitter i kroppen efter två resenätter men har försökt ta igen lite sömn idag. Ändå har jag ett trötthetsmoln omkring mej som inte vill ge vika så det får stanna än idag. Trött men lycklig. Lycklig över att rädslan för att flyga är borta. Lycklig över att fått sitta i ett plan och se på molnen ovanifrån. Lycklig över att fått tillbringa tre dagar i ett vårrusigt Stockholm. Lycklig över att jag fått lite nytt till sommargarderoben.


Uteserveringarna var i full gång fast det var glest mellan kunderna ännu denna förmiddag.


Jag och gubben ute på Waldemarsudde som ursprungligen var bostad åt prins Eugen men som numera är ett av Sveriges mest besökta konstmuseer. Här måste det vara vackert i parken om somrarna och jag hoppas få besöka det nån varmare och grönare tid. Gubben är ett nytt AIK fans efter att ha varit på derbymatchen mellan AIK och Djurgården med 29 000 åskådare/huliganer. Några fler än när Esse IK har match.

                                                   Min fina lillebror och jag.

Så borde jag då ta tag i vardagen igen men det är skönt att inte behöva tänka på arbetet före måndag. Zeb ligger och snusar vid mina fötter och verkar vara nöjd med att vardagen gått till det normala. Borta bra men hemma bäst.

2 kommentarer:

  1. Vad härligt att det gick bra att flyga! :)

    Sv: Det är en Gynninginspirerad tavla men målad av mig. Hoppas på att få se hennes utställning till Påsk här i Skåne :)

    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Jag VISSTE att du skulle klara det där med flygningen galant! och du; nu är du inte begränsad längre!

    SvaraRadera