Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 20 april 2011

Halvdäckad


Ja inte skryter jag med hälsan idag heller. Fortfarande småeldar i ögonen och svetten rinner vid minsta ansträngning som tex att flytta sej från soffan till kylskåpet och till soffan tillbaks.
Tvingades ut för att fylla på matförrådet idag men det var nog ingen höjdare att svettas mellan hyllorna och hålla tankarna på vad som behövdes. Men det gick och var så skönt att krypa ner i soffan igen.
Jag hade tänkt åka till jobbet i morgon men får nu se lite hur natten blir. Hostar jag lungorna ur mej skiter jag i det hela. Ingen kommer ändå att tacka mej.
Köpte järn och vitaminer på flaska så nog ska det väl bli ordning på kroppen så småningom men jag har varit mycket förkyld i vinter och undrar om det är kolhydratbortfallet som säger till. Bättre fet och frisk än lagom och sjuk? Ja inte vet jag. Solen och värmen kanske gör sitt tids nog.
Det är inte klokt hur man kan släppa allt när hälsan sviktar. Mitt hår har inte sett en kam sen i måndags och det har stått rätt ut åt alla håll. Jag har gått i mina älsklingskaliser som har stora hål i ändalykten men jag vägrar ge dem upp. De kommer garanterat att vara fullt gångbara ännu nästa vinter.Men har man låst ytterdörren och smyger mellan fönstren så går det fint. Har alltid den där jultidningsförsäljaren i bakhuvudet när jag lufsar omkring här hemma för mej själv. Men det kan ju hända att det är lite tidigt för jultidningar ännu.(Han som alltid kom när jag var mest olämplig att ta emot besök)
Men idag gjorde jag en kraftansträngning och masade kroppshyddan i duschen så nu känns det lite fräschare.

Efter två veckor ska gubben IGEN slippa ut och flyga. Den här gången till Schweitz i arbetets tecken. Förra gången han var till Jönköping fick jag svindel bara jag tänkte att nu sitter han dit högt upp i planet så jag måste sätta mej och tänka på nåt annat. Den här gången är jag verkligen avundsjuk på honom... Tänk hur läget kan ändras!


Fick hem mina två tavlor från utställningen i Bennäs idag så nu får jag fylla ut de tomma väggarna lite i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar