Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 16 april 2011

Av glädje bygger man musik


Gårdagen var en härlig men intensiv dag. Fredagar betyder att jag får hem mina ungar och här väntade dem kuvert med skatteåterbäringar och Erik hade ett paket med sin nya pedal till sitt spelande som bara väntade på att öppnas. Det visade sej senare på kvällen vara ett bra köp.
Runt kaffekoppen berättade Patrik om yrkesprovet som hade blivit klart och slutarbetet som bara har ytbehandling kvar. Han blir klar med skolan i god tid och känner ingen press. Dessutom har han fått sommarjobb för tre veckor och efter det är det stadig inkomst från Försvarsmakten. Frid och fröjd.
Att sitta och lyssna på glada och nöjda pojkar får det att svälla inombords på en mor det är bara så.

Det blev en helkväll med sång musik och dans och det är fantastiska ungdomar vi har i nejden. Stolta föräldrar i publiken för att inte tala om mor och farföräldrar som riktigt fick skaka loss.
Skrattade åt en pojke i raden bakom oss som konstaterade att nu har mormor riktigt kommit i gång!
Orion var suverän som vanligt och det kunde inte hjälpas att det slapp ett glädjetjut ur stupen när applåderna rungade. Härligt efteråt hur nöjda pojkar och flickor kramades och gav ryggdunkar åt varandra. Mycket bärandes med gitarrer förstärkare pedaler och sladdar men roligt att få vara med på ett hörn.

Denna morgon har Zeb och jag redan hunnit ut i skogen. Solen lyste och fåglar höll stämsång och det kan inte bli mycket bättre. Såg 21 fåglar som kom i plog men det var inte svanar och troligtvis inte kråkor heller... jag kan inget om fågelarter men det kunde ha varit nån slags sjöfågelart. Vacker syn hur som helst.
Nu pojkar och flickor fångar vi dagen!

1 kommentar: