Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 22 april 2011

Långfredag


Dagar som denna skulle i princip få vara hur långa som helst. Vädret är på strålande humör och jag själv känner hur livsandarna återvänder. Var på en rask promenad med Zeb och det kändes lätt och bra, allt annat än igår när jag släpade fötterna efter mej. Men nu har jag fått gubben förkyld fast jag försökt vara så försiktig :)
Har suttit med näsan på solen och kycklingfileer har svettats på grillen och jag har ätit allt för mycket gott. Too bad! Men jag ska skärpa mej snart...
Vet att jag nu borde börja med min allergimedicinering, jag kanske redan borde vara igång. Fortsätter vädret så här yr det snart en massa gult i luften och det gillar inte näsan. Erik tog första tabletten idag men han avskyr allt vad piller heter och jag förstår honom så väl. Han har fått medicin varje dag sen han var ett halvt år. Det viktigaste när han åker iväg nånstans är att medicinerna är med och visst finns det roligare saker att tänka på när man är 16 år.
Nu väntas syster hit med sin familj och det ska bli så roligt. Länge sen vi träffats men alla har vi så mycket på gång. Zeb kommer att bli till sej av lycka för han blir medelpunkten hos barnen ikväll. Än så länge är han ovetandes om vad som komma skall och ligger tungt vid mina fötter och sover.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar