Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 17 april 2011

Att ha söndag


Vi går just in i påskveckan och fast jag inte är så mycket för pyntande så vill jag ändå ha lite. Kokade ägg med rödlök som jag band omkring äggen och resultatet blev rödbruna ägg med vissa fläckar. Satte dem sedan i mitt fågelbo som jag haft ett par år och tillsatte videkissor. Enkelt men trevligt.

Varierande väder idag med sol från morgon och regn på eftermiddagen. Blåst har det också gjort och fast vi tog fram utemöblerna igår har kaffet smakat bäst inomhus. Vi lär nog ska hinna sitta ute sen det blir ännu varmare, då får vi slåss med flugorna istället.
Sorkarna har haft en riktigt hejdundrande vinterfest på vår gräsmatta denna vinter som nu är full av hål och spår efter dem. Få nu se om de förstört nån växtlighet när det ska börja grönska. Vi som brukar ha grön och tät gräsmatta när alla andras torkat bort i hettan från solen.

Satt igår kväll och tittade på resor till de Grekiska öarna och främst då Hydra som ligger mej varmt om hjärtat. Det blir nog att börja sätta undan en slant nu varje månad om jag ska komma iväg nångång. Det fanns hus att hyra och man fick se bilder från alla rummen och med terass ut mot havet. Ett var nästan lika som en viss herremans som jag också sett bilder på inifrån och det tilltalade oerhört. Enkelt möblerat och vitrappade väggar och djupa fönster som man kunde sitta i. Så hittade jag också en väderkvarn som var omgjord till bostad med terass runt hela och egen utebassäng och så lummigt och vackert och inte till oöverkomligt pris. Som ni hör sitter jag och fantiserar om denna härliga ö. Det är inte så mycket annat just nu jag vill se och uppleva utom just Hydra.Drömma får man och det är gratis så är jag i alla fall ett steg närmare för nu är jag inte rädd att flyga och då öppnar världen sej på ett helt annat sätt. En dag så...

2 kommentarer:

  1. Vilken rolig idé att koka äggen med lök!

    SvaraRadera
  2. Åh Grekland låter alldeles underbart, finns det plats i handbagaget? ;)

    SvaraRadera