Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 4 april 2011

I did it!

Hej på er!
Förstår ni att jag flygit TVÅ gånger idag. Har lite svårt att fatta det själv. Hade inte ens förstånd att vara nervös utan följde med snällt upp i planet. Satt vid fönstret och tittade ut genom fönstret med min hand i gubbens trygga när planet drog på och lyfte. Jag skrattade tyst för mej själv och kunde inte hjälpa att Hallelujah ljöd inom mej. År av skräck och fasa över min rädsla försvann på några ögonblick och nu var det enbart roligt. Satt sen vid Vanda flygfält och bara väntade på att få stiga på planet till Stockholm. Känslan när planet lyfter är oslagbar.Fattar ni att det är lilla jag som skriver detta?
Vi har just besökt Kista galleria men tror inte det blir desto mer idag för vi är trötta efter att ha stigit upp mitt i natten så det blir en tidig kväll för att orka med desto mer i morgon.
Trevlig kväll från en lycklig bloggerska!

1 kommentar:

  1. Yess, yess, yess! Jag gläds med dej!
    samma m

    SvaraRadera