Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 14 april 2011

Medresenärer


Att kolla in medresenärer kan vara ganska intressant eller så inte.
En arbetskamrat äcklades över en råcklande och gållande flygpassagerare när hon senast reste. Jag flyger ju fint och hade mest bara kostymherrar med portföljer på mina plan så där fanns inget anmärkningsvärt.
Men på mina tågresor har det varit ett och annat. Bla en man som satt och drog upp snor hela vägen från Helsingfors och som nästan kvävdes i det. Fy bubblan åt såna svin säger jag bara.
Men när mamma och jag var på vår fantastiska resa i höstas träffade vi på ett nyförälskat (trodde vi åtminstone) par på 60+ och det var nåt i hästväg. Hon satt med sina fötter i hans knä och han klippte hennes tånaglar och filade förhårdnader så det snöade vita flagor ner på sätet. Gulligt inte sant?
På samma gång satt han och berättade om sin Mercedes som minsann kunde åka fortare än tåget och så skulle han ta henne med i sitt privatflygplan nångång! Voj ihanaa!!!
Så tyckte hon att det var så skönt när han putsade hennes fötter så hon skulle minsann göra det skönt för honom bara de kom fram. Oj tack så väldans mycket det där ville vi ju alla höra mera om!
Lössläppta dårar hittar man överallt.

Moltas heter herremannen på bilden. En avvaktande kissemisse som så småningom vågade sej fram och ville bli kliad bakom örat. Han höll längtan efter Zeb på avstånd på vår resa.

2 kommentarer:

  1. Men herregud vad snuskigt *hulk* klippa tånaglar!

    SvaraRadera
  2. ja hujedamej hoppas de int e me nästa gang vi susar iväg BLÄÄÄ !!!

    SvaraRadera