Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 25 april 2011

Påskens sista


Har sett mycket av dagen från den här vinkeln och det har minsann inte varit illa. Otroligt varmt även idag fast molnen har börjat hopa sej. Grillen har varit igång och vi har njutit av maten på terassen. Kvällskaffet kommer också att intas där ute för nu just kan man inte få för mycket av solen och värmen och vårt underbara ledigt håller på att ta slut. Men vi har minsann tagit det tillvara. Lite har jag också börjat putsa i rabatterna men undrar om det är lite tidigt ännu, frostnätter kan faktiskt lura runt hörnet.
Hälsade på glada farmor idag och som jag har saknat henne. I bland blir det bara så att tiden inte tycks räcka till och när jag väl hälsar på henne vill jag inte känna nån stress utan kunna sitta i lugn och ro. Vi kom in på pojkarna och hur fort åren går och farmor frågade om Erik verkligen blir 17 år i sommar. Jag konstaterade att ja så är det och hon himmlade med ögonen och sa -och här går jag och drumlar omkring ännu! Men jag sa att du är så liten så du ryms riktigt bra än bland oss. Ja som en liten pissmyra! sa hon då.

Erik dumförklarar Zeb...


Zeb goes crazy!



Vore han inte en sån som springer efter allt som rörs skulle livet vara så mycket bättre men han har inte riktigt förstått det än.

1 kommentar:

  1. Så fin Zeb är! Hoppas ni har haft en härlig påskhelg :)

    SvaraRadera