Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 11 april 2011

Kaotiska måndag


Har invigt våren med att cykla första gången till jobbet idag. Att få ta fram min 24 växlars Tunturi ur vinterförvaret är som att återse en kär vän efter en lång vinter. När jag skulle inhandla ny cykel åt mej för ett par år sen tyckte gubben att det borde vara en rejäl mommocykel och han fick mej faktiskt att prova ett par stycken men än så länge passar jag inte ihop med en sån. Jag hoppas kunna avverka flera cyklar före mommocykeln kommer på tal. Nu inget ont om dessa cyklar men det passar helt enkelt inte mej som vill ha ordentlig fart under hjulen. Att cykla är med den roligaste motionsformen jag vet och så får man frisk luft och natur på samma gång. Mina knän gillar dock inte cyklandet så vem vet före jag minst anar det får jag gå direkt till en mommospark på hjul...

Så roligt att återse mina jobbkompisar. Det måste ju vara ett gott tecken på att man har de finaste. Men annars har dagen varit så fruktansvärt kaotisk så ett par dagar till på samma vis och jag får be om lite ledigt igen.


Dagen började fuktig grå och mulen men mot sena eftermiddagen badade landskapet i den finaste sol. Visst känner man att våren är starkt på kommande nu även om jag befarar nån sorts bakslag ännu före vi riktigt kan njuta för fullt.


Här har vi åtminstone en som kommer att ta ut allt av de sista snödrivorna. Snö är det bästa som finns enligt Zeb och särskilt när det finns så mycket intressant dit långt under.

1 kommentar: