Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 28 maj 2011

Innedag


För mej har vädret varit perfekt idag för har solen skinit har jag inte haft fred att baka så mycket som jag faktiskt gjort. De som haft examensfester idag är säkert av annan åsikt än jag och jag vill förstås att nästa lördag ska va hur fin som helst.
Som sagt jag har bakat. Började en niotiden i morse och blev nyss klar då med korta vilopauser och så hann jag korta benen på två par sommarbyxor mellan varven.
Men i ärlighetens namn vet jag inte om nåt blev riktigt lyckat av det jag gjort. Inget ser ut som på receptbilden men smaken är inte så tokig ändå och inte bryr jag mej så hårt, det är bara känt folk som kommer.
Så sydde jag ihop sömmar som gått i våra förskräckliga soffor och jag längtar till den dag jag får kasta ut dem och ta in nåt snyggt i stället. Det är riktiga tantsoffor som nu står här. Undrar var jag hade smaken då för elva år sen när de inskaffades?
Inget längre inlägg idag, ska på fest och träffa fina morbror som jag ser alltför sällan. Han är en av de roligare personer jag känner och i hans sällskap blir det aldrig tråkigt. Fin lörsagskväll till er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar