Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 6 maj 2011

Friday I´m in love


Så kom den då dagen som jag sett fram emot.
Jag var ute och rensade upp i en blombänk när Patrik kom hem. Han hade bordsskivan till vardagsrumsbordet tillbaks efter att ha slipat upp den och lackat om den. Låg under bordet och skruvade och fixade som en riktig karl och så tog han Pledge och torkade och putsade och skivan blev så fin.
Sen tog han fram sin fina träslips som alla treorna har fixat åt sej till examen och testade den med kostymjackan. Vilken rolig ide´ att fixa likadana slipsar i trä, det blir ett verkligt minne från skolan.
Erik hämtade jag för en liten stund sedan från jobbet. Han förtjänar lite varje fredag och idag tror jag det kändes extra bra när han fick lönekuvert.
Nu sitter de och kollar in hockeymatchen och jag har också gjort det men varje gång jag gått bort från tv:n så har Finland gjort mål så jag tänker inte kolla mera för det borde bli en seger i den här matchen.
Sätter mej snart i bilen för att hämta gubben i Kronoby. Planet kommer 20.00 så jag tänkte fara lite före för att se där planet landar, är lite faschinerad av flygplan i dessa dagar och om inte före så i nästa liv är jag flygvärdinna som ler vackert och går omkring och frågar om nån vill ha en drink.
Så vad finns att tillägga? Det är superfredag helt enkelt.

De tre sista bilderna jag satt upp är från fornstugan i Esse. Var där och fotade lite i somras och mest då av själva stugan som jag sen målade av. Gubben tog kameran med på resan så jag har fått hålla till godo med gamla bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar