Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 10 maj 2011

Bara för att jag vill


Bara för att solen sken och jag var trött och hungrig och det första jag såg var glasspaketet i frysen när jag kom hem så blev det denna ljuvliga men ohälsosamma.
Tro nu inte att paketet var fullt och jag satt och öste med skeden ur det. Nej nej det fanns lite lite i ett hörn som hade lämnat sen morsdag och jag tyckte att det var självklart att det var mitt.

                                   Mamma vi delar väl?






Efteråt var vi båda nöjda och Zeb gick och la sej i skuggan för att slicka sina tassar och jag intog vågrät ställning i trädgårdsgungan. En grävmaskinsförare med sin grävmaskin höll på och arbeta med vattenledningar en bit ifrån mej och för att inte störa hans koncentration alltför mycket och med tanke på mina hallonbuskar där strax bredvid tog jag bara av mej strumporna. :)
Låg så en stund och bara jäste men började snart känna mej som en turistattraktion för alla som tycktes ha vägarna förbi så det blev lite trädgårdsarbete istället. Har nu bänkarna i ordning och så sågade jag ner två buskar och bryr mej absolut inte om börjar på nytt eller inte. Det är helt opp till dem.
Håller tummarna för Paradise Oskar ikväll. Tyvärr börjar det så sent så John Blund har redan då tagit hand om mej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar