Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 19 augusti 2011

Åh fredag!


Att plocka in lite blomsterfägring, frukt och grönsaker från trädgården gör halva fredagskvällen.

Efter en mardrömsstart på morgonen med drömmen om en ögonoperation och inget nedsövningsmedel som bet på mej utan jag fortsatte raggla utefter sjukhusväggarna medan sköterskor avlöste varandras skiften som så segt ville hålla sej kvar i mej kom så äntligen kvällen. Lång mening jag vet.
Läskigt med såna drömmar föresten, sa åt gubben när väckarklockan ringde att jag tror inte jag kan stiga upp för benen håller nog inte och så låg jag kvar ett bra tag och försökte bli kvitt obehaget. Var alldeles konstig i huvudet långt in på morgonen.

Nåja nu är det kväll, skithuset är putsat och här sitter jag i all sköns ro och njuter av lugnet.
Erik kom hem, småtrött och sur. Har säkert tagit på första skolveckan och eventuellt för lite sömn. Till råga på allt så var en sladd sönder till hans förstärkare och inte blev han gladare precis. Tack och lov bor vi i Esse! som har förärats med en gitarraffär med tillbehör så det blev att akutringa och höra om sladdar finns till salu. Så vi fick komma genast och vi tog den dyraste och bästa med 30 års garanti. Inget knusslande här inte! Vet inte hur många sladdar vi köpt för de går alltid sönder så nu försöker vi med den här och ser hur länge den håller.
Han är nu på en sista övning till Forsby inför P ung festivalen i morgon kväll. Dit ska ni för övrigt komma om ni inte har annat för er. Gratis inträde med grillparty och servering. Mellan kl 18 och 24. Orion spelar kl. 22 i ca 45 min.

Patrik sitter i bussen på väg hem efter en vecka boende i tält i skogen. Tror minsann han kommer att njuta av civilisationen, sin säng och duschen.
Själv ska jag slänga upp fötterna på skrivbordet luta mej tillbaka och se på Ernst på nätet eftersom tv:n vägrade släppa honom i rutan igår.
Så mina vänner, njut av er fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar