Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 16 augusti 2011

Ta tag i huset


Så där ja, nu är jag en kastrull med ärtsoppa rikare.
Det var ju idag vårt hälsosammare liv skulle börja. Tror inte gubben riktigt var medveten om det för jag såg det var en smärre chock när han kom till kvällsmaten som bestod av fyllda paprikor och grönsaker. Så han gjorde en smart grej och for på fotboll i kväll och där brukar det vankas korv...

Så skulle jag ta tag i huset nu när pojkarna är borta in i veckorna. Så jag stod och såg mej omkring och visste faktiskt inte i vilket hörn jag skulle börja, det är liksom lite kris överallt. Men det blev tvättstugan och inte kan jag påstå mera än att det är påbörjat. Är så otroligt seg nu på kvällarna och skulle helst ligga och sova åtminstone halva kvällen. Men tydligen är jag inte ensam för det var flera på arbetet som kände igen sej när jag ojades över att inget blir gjort. Kanske ledigheten sitter lite i kroppen ännu.

Måste ta mej ut med hunden nu. Har lite dåligt samvete över att han inte aktiverats som han skulle behövts i sommar och nu får han stå hela dagarna i lina när ingen är hemma. Ser att han blivit bredare över ryggen för aptiten har det inte varit nåt fel på. Egentligen är han rätt lik matte och husse. Glad i mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar