Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 11 augusti 2011

Glad torsdag


Dina dagar blir till vad du gör dem till.
Om man riktigt tänker efter finns det nåt att fira nästan varenda dag och på det viset hålls man på gott humör och det lägger ett skimmer runt vardagen.
Tex igår firade jag, och i dag har sonen avverkat en månad i det militära och i morgon kommer han på loma. Det om nåt är värt att fira. Nu behöver det inte vara tårta och ljus varje dag men redan tanken på det är en fest i sej. För det är ju så att modershjärtat är med sina barn överallt var de än befinner sej i världen.
Lillebror hade tydligen konstaterat för mormor att den som lider mest av militären hos oss är mamma. I och för sej ligger det nåt i det. Ibland tänker jag högt onödigt mycket. Men jag tror nog lillebror saknar stunderna när de brukade sitta och jamma på gitarrerna och ha högljudda samtal.
Snart får han också ställa sej till skolan utan storebror.

Har i kväll besökt en trött liten farmor som varit in på sjukhus för provtagningar ett par dar. I kväll tyckte jag hon var extra liten och spröd. Att krama om henne var som att hålla i en fågel, så rädd att göra illa. Hoppas nu bara att krafterna återvänder och hon kan vara ut och njuta av sensommarens sista solstrålar. Men fortfarande finns den härliga glimten i ögat och sånt blir jag alldeles varm om hjärtat av.

Kvällen ska avrundas på det bästa sätt en sommar torsdagskväll kan göras nämligen i soffhörnet med Ernst i rutan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar