Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 23 augusti 2011

Design


I längden känns det tråkigt att ha samma bakgrund på sin blogg och nu har jag hållit på en god stund och klickat med bilder och mallar. Så är jag också en människa med stor beslutsångest så allt tar en bra stund när jag ska bestämma mej för nåt, till förtret för gubben då får jag väl tillägga.
Inför hösten ville jag ha lite mörkare och murrigare färg men inte är jag ännu riktigt nöjd men just nu är jag trött på mej själv och mitt velande hit och dit så nu får det vara så här en tid framöver.

Jag önskade så regn och åska när jag kom hem idag att jag med gott samvete kunde krypa under filten. Regn fick jag och det med besked. Så efter god mat och dryck så kurade jag ihop mej i soffhörnet och suckade högt och ljudligt flera gånger mumlandes om hur bra jag har det.
Alltså jag vet inte vad det är men jag är döslut efter arbetet dessa dagar. Får nog börja inta järn och vitaminer snart. Kan i och för sej vara bara den enkla anledning att det nu är första gången efter en semester som jag är 40 år. 40 år med önskan om en förändring av något slag.
Man borde få pröva på lite olika livsstilar nån vecka så där och sedan bestämma sej hur man vill ha det. Just nu ser jag framför mej hur jag lite bohemaktigt går omkring här hemma med långkjol och målarstativ lite utspridda här och där. Så skulle jag ha en liten farm med alpackor. Alltså de måste vara de ljuvligaste varelser som finns! Kan ju tänkas att jag inte skulle försörja mej så väldans bra på det men nog vore det en dröm att få pröva på. Att få ta dagen som den kommer och inte behöva jäkta efter nån klocka och bara prestera hela tiden. I nästa liv...

Nåja när jag hade legat och drägglat där på soffkudden en stund kände jag att nu går det att ta tag i nåt och eftersom jag än en gång anmält mej till akvarellkursen så tog jag fram målargrejorna och resultatet blev en barnkammartavla. Eller varför inte vilken tavla som helst för den som har barnasinnet kvar. Nallar gillar väl de flesta.

2 kommentarer:

  1. inte illa vare sej tavlan eller bakgrunden den var tom rätt mäktig tycker mamma

    SvaraRadera
  2. snygg blogg o söt tavla tycker syster.

    SvaraRadera