Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 28 augusti 2011

Farväl till sommaren


Igår kväll firades villaavslutning och vi var ute vid släkts villa som traditionen bjuder. Dock misstänker jag att vi får börja fira hemma för Zeb som inte förut brytt sej särskilt mycket i smällandet var smått hysterisk hela kvällen. Ensam hemma i löplinan kunde vi inte lämna honom för här viner det också smällare runt husknutarna. Fattar inte varför inte smällare förbjuds och istället kunde man ha vackra fyrverkerier att titta på. Svanar med ungar simmade tidigare på kvällen så fridfullt på sjön men vart tar de vägen sen när de bombarderas av allehanda knallar.


Inte för att jag varit Guds bästa barn när det gäller smällare. Som barn kunde vi fyra av hur mycket smällare som helst i andras postlådor av plåt, det gav liksom extra effekt. Minns jag inte helt fel fick vi fixa om nån låda som blivit smått demolerad.
Bengalisk eld var hur vacker som helst att titta på och det fanns åtminstone i färgerna rött och grönt. Men när vi tände på en hel burk på skoltrappan och det lämna svarta sotmärken efter sej så beslöt vi enhälligt att dagen efter gå tillbaks och skura trappan. Minns att vi var rätt nervösa att gå till skolan på måndag morgon ifall vi skulle komma fast. Jodå jag har kunnat ett och annat.


Trots att vi hade en skräckslagen hund med igår så hade vi trevligt och åt supergod mat och satt vid långbord. Kvällen var varm och vacker och ännu klockan  23.00 var det 18 grader varmt.

Patrik tog med en kompis för att skjutsa Erik och Bassi till Terjärv i kväll. Tydligen hade han saknat vägen och framför allt Grillen, skulle och äta en lökburgare och liva upp "gamla" minnen.
Han har lång helg och ska tillbaks först i morgon, sen på loma igen nästa helg.
Nu blir det ett skogspass med Zeb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar