Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 4 augusti 2011

Luddig


Känner mej som Zeb i kväll, lite crazy och ögon som far i kors.
Otroligt vad jobbigt det är att komma igång efter semestern. Varmt och eländigt är det på dagarna och när man äntligen kommer hem är man så dyngslut att man går omkring som en zombie med huvudet fullt av ludd. Endast det som måste göras blir gjort. Hoppas nu att den här veckan varit som inkörning och att redan nästa vecka går som en dans.
Nu väntar jag bara på Ernst och det fantastiska hus han håller på med. Borde ta kontakt med honom om de skulle komma och filma hos oss nästa sommar, här finns nämligen en hel del han kunde råda bot på. Kranar som läcker,golv som knarrar, dörrar som knarrar, frun som knarrar...

Måste bara tillägga att fy farao för nyfikna bilister som kör förbi här! Kör så sakta att det nästan stannar och de sitter med näsan tryckt mot rutan för att inte missa nånting. Fingret upp för såna! Nästa gång ska jag gå ut och dra ner byxorna , så det så!!!
Som sagt, lite crazy och luddig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar