Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 24 augusti 2011

Piller


Jag har stora problem med mitt fejs.
Jag har alltid dragits med finnar och dålig hy och fast jag gått in i tantåldern så är jag precis som i puberteten. Hur kul som helst!
Nu är det inte bara det utan jag dras med nåt konstigt under näsan som säkert har pågått i 10 års tid. Det började först varje vinter och jag skyllde det på det kalla vädret men nu har jag haft det i en och en halv månads tid och vi har ju inte haft speciellt kallt. Det blir så där rött irriterande,kliar och en brännande känsla. Har fått salva av hudspecialist men nu tycks den inte bita på och det blir på större område hela tiden. Det är inte så angenämt att gå och se ut som ett stoppljus i tid och otid. I natt sov jag dåligt pga kliandet och när morgonen kom hade jag fått nog. Ringde och beställde tid till hudspecialisten och fick en annulerad tid redan i kväll. Så nu sitter jag här med en låda antibiotika på 100 tabletter som jag ska leva på en tid framöver. Svårt att säga varifrån det kommer när det bara blommar upp så där men det att jag har atopisk hud och rosacne som det så vackert heter kan ha en bidragande orsak. Nu väntar jag spänt på resultat.

Spotlight pågår som bäst i vår lilla stad och lite deltog gubben och jag också.
Först for vi på den där efterlängtade pizzan till Efe på gågatan. Ni som varit till Äkäs och ätit pizza på Jullis vet att där har de stora pizzor men jag kan säga att det här stället hade ännu större. De hängde över tallrikskanten så vi fick vika upp kanterna. Men god var den och billig och nu sitter jag ännu och pöser fast det är timmar sen jag la in den.
Så besökte vi biblioteket och Jakartes sommarutställning. Roligt att se allas tavlor och nu är det bara en vecka tills jag får hem mina tavlor. Så besökte vi Jakartes utrymmen i Tobaksmagasinet där jag kommer att spendera en och annan kväll. Träffade bekanta som Helena Esa och Gunvor, ett härligt gäng.
Massa folk var ut på stan och vädret var perfekt. Hade jag varit ensam hade jag gärna strosat omkring hela kvällen men nu är inte gubben så kulturell som jag skulle vilja så det blev att gå lite halva vägen. Men jag är nöjd och det är väl huvudsaken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar