Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 22 augusti 2011

Till beskådning för allmänheten


Har en sån där halväcklig måndag då man borde vara utvilad efter helgen och full av energi att ta i tu med nya veckan. Så är fallet dessvärre icke.
Nu undrar jag i och för sej om man alltid måste vara duktig och alltid göra nåt vettigt om kvällarna för att ha nåt att berätta om följande dag i arbetet. Men jag har faktiskt dragit fram genom huset med dammtrasan för Patrik gick i helgen och slätade sin fina tv bänk och konstaterade att den var dammig!? Är det verkligen möjligt sa jag, och skyllde sen på hunden som springer så att dammråttorna yr. Men nu är det dammat och kommer jag ihåg så ska jag ta en gång till före nästa helg.
Surfade omkring mellan olika bloggar här för en stund sen och kom till en som hade videofilmat sitt fina vardagsrum som gick i vitt och hade en massa designestuff. Klickade i gång filmen och fick se hela rummet i panorama med soft pianomusik i bakgrunden. Herregud tänkte jag det här ska också jag göra och sen lägga upp så alla får se hur fint vi har det. Soffgrupp som gör mej spyfärdig minst en gång i veckan. Taklampa som jag alltid tänker på varifrån vi köpt och som SKA NER. Golvmatta med färgfel och fläckig av att glansen är bortnött och fina långa repor av en älskad hund (gör vad du vill). För att sen inte tala om alla möbler som är instoppade lite här och lite där. Urläckert!
Men vet ni vad det bästa är? Jo att när arbetsdagen håller på att ta slut så längtar jag ihjäl mej till mitt lilla nötta hus med de spyfula sofforna och de många dammråttorna som isolerar i varje hörn.
När det nu också blir mörkare om kvällarna tänder jag ljus istället för att sätta på nån lampa och vet ni då har jag det finaste mysigaste lilla hus som med ens känns städat. Så kan jag än en kväll luta mej tillbaka och må som bara den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar