Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 1 augusti 2011

Augusti

Redan augusti!
Snart är det plädar, ljus och mys som gäller. Jag gillar den här månaden trots att det också är vemod i luften.Att lägga sommaren bakom sej och låta kvällsmörkret komma in.
Men ännu är det full sommar trots att jag haft min första arbetsdag efter semestern. Satt för en stund sen i gungan och kände efter att det är just så här det brukar vara efter en arbetsdag, småtrött och fötter och ben som liksom har fått nog för idag. Men så roligt att träffa kamraterna och höra hur deras sommar har varit.

Det blev en rivstart så här efter första dagen eftersom jag skulle till Jakobstads bibliotek med två tavlor till Jakartes utställning "Gröna rum". Tavlorna kommer att hänga hela augusti så ni som är intresserade så ta en sväng förbi biblioteket. Det var en massa fina tavlor i varierande tekniker. Så i slutet av månaden har jag 11 tavlor att hämta hem eftersom 9 tavlor hängt vid bädden sen april. Knappt så jag minns hur alla såg ut. Finns det nån som är intresserad av nån tavla så kom ut och titta vet jag. Många av dem hamnar ändå att stå i garderoben för jag har inte så många väggar.

Har donat på med ett och annat nu i kväll, bland annat offrat tre par stumpbyxor för att stöda upp farligt hängande äppelgrenar. Det är så mycket äpplen att grenarna hänger ner i gräsmattan och de äpplen ruttnar bort om de inte kommer upp från marken.
Nu blir det till att ladda kaffebryggaren så ska vi se om det går att klämma fram lite mera ur den här förstadagentröttakroppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar