Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 2 augusti 2011

Noll intresse



För några år sen hade jag ett brinnande intresse för blommor och då framför allt perenner. När trädgården var ny var det hur roligt som helst att anlägga nya rabatter och jag tog emot alla plantor jag fick från höger och vänster. Kunde alla namn och brukade briljera med den kunskapen när mamma var på besök och beundrade mina frodiga bänkar.
Med åren har dock intresset svalnat och om det beror på lättja eller allmänt ointresse behöver vi inte gå närmare in på men nu är det så gott som på noll.
Håller på att göra mej av med ännu en bänk och har i kväll flyttat lite plantor och vattnat. Visst är det fint när det blommar men då ska ingen ohyra eller solen förstöra.
Nu vill jag helst bara ha träd, buskar och grönt för det kan också vara hur fint och lummigt som helst.
Har en Hortensiabuske som växer så det knakar och den är riktigt i min smak så det kan fort bli en tur till trädgårdshandeln ännu efter ett par buskar till.
Däremot kan jag njuta oerhört av andras trädgårdar och besöker dem gärna men det syns där också att intresset finns.




Känner att jag börjar ha min dag på stickan.
Patrik ringde i kväll och han hade också tagit sej en tupplur tidigare i kväll. De hade i dag sprungit omkring med regnkläder och syrgasmask och i den här värmen kan det nog då behövas lite tupplurar.
Det skulle vara andakt klockan 20.45 och efter det skulle de få ta natt och det unnar jag dem så väl.

Erik däremot lever livets glada dagar och kommer och far hela tiden. Just nu besöker han och en kompis den nyöppnade musikaffären inne i byn. Där säljs det Italienska gitarrmärket Manne och troligtvis ska det också provspelas.
Men han fick ett välkommen till skolan brev på posten i dag så snart kör vardagen igång också för honom. Men trivs man i sin skola är det nästan ledigt det också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar