Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 18 augusti 2011

Regn



Regnet det bara fortsätter att ösa ner.
Mej gör det just ingenting alls, jag trivs med regn. Men det är klart att om man har inplanerad nån fest eller så då är det inte roligt. De som ställer till för Juthbacka marknaden kanske inte heller är så glada just nu. Hela området är säkert vid det här laget ganska blött och sen i morgon när folk och bilar strömmar till kan det bli en härlig lervälling av det hela.
Men om man som jag har förmånen att njuta inomhus, tända lite ljus och mysa till det då är regnet bara som pricken över i:et.
Zeb däremot är mera som ett blötdjur varje gång vi tar in honom. Han har inte börjat använda sin koja ännu efter att svärfar elda upp getingarna som hade tänkt hyra in sej hos Zeb i höst. Hade värsta getingjakten här en dag och de getingar som lämnade bedövade jag med Eriks adidas deospray och sen var det att ge dem med flugsmällan. Fast nu kojan är sanerad är den lite osäker att skydda sej från regnet i. Nu är det säkert en och annan djurvän som ojar sej över vår mördarjakt här men de hade åtminstone kunnat fråga först före de började bygga bo. Att ta över nåns hem bara så där är inte snällt.

Hade tänkt fortsätta på min jakt med skurtrasa och dammvippa ikväll men så sms:ade mamma om hon fick bjuda på kaffe. En regnig torsdagskväll kan inte bli så mycket bättre när man får fara hem till mamma och sitta och skvallra över en kaffekopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar