Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 27 augusti 2011

Faneden


Har inte tidigare varit i nån kyrka som varit så proppfull som Närpes kyrka igår. Båda läktarna fulla och folk stod i gångarna. Fick endast bilder med dålig vinkel och vi hade ingen aning om var sonen satt. Vi gick ur kyrkan före det var färdigt och ställde oss vid utgången för att fota lite.


Jag stod beredd att fyra av så fort vi fick syn på honom och vi fick faktisk bilder av hans 3 kompisar som också befinner sej i det militära.


Raka fina led men visst fanns det en och annan som hade problem med takten.


Ca 350 beväringar marscherade runt i centrum av Närpes.


Vi hade faktiskt koll var sonen befann sej hela tiden där ute och det var ju lite roligt. De är ju så lika alla med sina kläder och snaggat hår.
Dagen var mycket intressant och högtidlig och att det regnade lite titt som tätt störde inte.
Kommandoorden haglade och att beväringarna uppfattade sina namn när det var upprop för att hämta tillbaka vapnen är en gåta för mej. Det var flera som stod och ropade ut namnen i mun på varandra och jag blev alldeles yr. Då gäller det att vara skärpt.
Att sen få vända hem med en trött jägare i baksätet kändes som en bra avslutning på dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar