Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 7 augusti 2011

Dagen efter Humle


Söndag och dagen efter Humle.
Vet inte vad det var med gårdagen men den verkade ta all energi och jag har hela dagen känt mej som en blöt disktrasa.
Men så otroligt roligt igår trots regnet. Endast ett litet uppehåll med nederbörden men annars regnade det konstant hela kvällen. Allra mest kom det ner när Orion spelade och gubben och jag skulle både filma och fotografera och på samma gång skydda kamerona. Vi började med att klä in en bänk med två engångsregnrockar och så satt jag med paraplyet över gubben och filmkameran och lät regnet forsa ner på mej istället, men vad gör man inte. Två låtar filmades sen började gubbens arm domna bort av att sitta stilla. Jag tog lite snabba bilder, mer blev det inte den här gången. Men som Erik själv sa, det ska ju regna nån gång på nån keikka och det blev den här.
Men det var en av deras bästa. Ljudmässigt var det lysande och det är så stor skillnad på de som mixar och fixar så att alla instrument hörs lika bra. Pojkarna själva var riktigt nöjda med ljudet och att låtarna funkade utan större missar. Två nya låtar framförde de också.


Publikmässigt var det mindre folk i farten men det ställde regnet till. Men vi som var där hade cafetält och verandor att söka sej under när det blev som värst. Men vad är egentligen ett sommarregn när det ändå är varmt och vindstilla? Jag var genomblöt när kvällen blev sen och paraplyet höll inte längre utan det regnade rakt igenom det. Men som jag skev i går så höll gemenskapen och musiken oss glada och varma. Hoppas vi kan återvända nästa år.

Nu har solen kommit och livsandarna vaknar i mej. Ska ta mej ut med hunden och eventuellt få nåt vettigt gjort än i dag, om inte så är jag nöjd ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar