Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 5 augusti 2011

Fredag!



Tänk vilken skillnad det är på en semesterfredag och en arbetsfredag. I dag har jag varit på topphumör bara för att första arbetsveckan är avklarad och fredag med en helg ligger framför.
Ett plus också för vädret, ett riktigt mysväder med regn hela dagen. Har så nog av sol och värme nu så regn är så välkommet. Riktigt skönt att dra en stickad tröja på när vi for in till stan på matinköp och den har suttit på resten av kvällen.
Ska fara ut på promenad med Zeb för det är "vårt väder" nu. Sen ska här tändas ljus (som jag längtat) och så äter vi lite gott och slappar i soffan in på småtimmarna för att sen få en efterlängtad sovmorgon.
Alltså dessa fredagskvällar.


Patrik har idag varit på en 10 km marsch med full stridsutrustning och tanken på att han skulle slippa på kvällsare gjorde det lite lättare. Inga skavsår ännu åtminstone.
På kvällsarn hade han och kompisarna varit på pizza och besökt en bar vid Ekenäs strand där de sjungit med lokala förmågor som uppträtt på stället. Att få känna sej civil ett par timmar gör mycket när de är i det militära. Det hörs klart och tydligt när vi har kontakt. Patrik brukar säga att när kvällen kommer och han får sätta sej ner och öppna t.e.x en godispåse, då njuter han. Sånt tror jag inte han tänkte på här hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar