Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 15 januari 2012

Att njuta av en söndagskväll


Lungt och fridfull i huset.
Bara lite ljud från datorerna. Hör att ett dataspel är igång och i andra rummet knattrar det emellanåt från ett tangentbord. Gubben ligger avtrubbad framför tv:n och gäspar stort, själv sitter jag där jag sitter. Zeb ligger och sover i vår säng bakom min rygg. Alla har vi våra platser och det är ju en himla tur. Snart samlas vi dock i vardagsrummet för att titta på Drakan, det är fortfarande intressant.
Ikväll behöver ingen skjutsas nånstans för Eriks Lia börjar i morgon och det är så roligt att ha alla hemma. Lite mera krävs av planering av matinköp nu där vi alla är hemma men så är vi också flera som kan dela på sysslorna. 
Konstaterade idag när jag var ute med Zeb att det nu börjar bli ypperligt sparkföre så nästan gång tar vi den med så får vi mera fart under fötterna. Gubben trampade upp ett skidspår idag och när han hämtade ner sina skidskor från vinden kom också mina med, vad han nu mena med det? Än så länge blir det så fort mörkt om kvällarna så det är svårt att hinna, borde stiga på skidorna tvärt man kommer från jobbet. Men om skorna kommit ner så nog ska här skidas!
Har också hunnit på ett förlovningskalas idag och i bilen hem satt vi och funderade att släktet håller på att bli så stort så det känns att vi snart håller på att trilla av vagnen. Svårt att hålla reda på alla, men det är väl bara att försöka hänga med så gott det går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar