Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 21 januari 2012

Choklad åt folket


Jodå, jag tog en tripp till vår lilla stad i morse och klampade in som Codes första kund.
Fick således snabbt service och gick in i provhytten med 8 par jeans och då kan jag tala om att läget skulle vara pinsamt om inte ett enda par passade. Men se där, jag testade ett par B.YOUNG som första eftersom mina gamla var av samma märke och de har suttit som ett smäck. Så fick jag frågan om nåt passar utifrån hytten och då hade jag stått och vänt mej i alla vädersträck i speglarna en bra stund. Jo de här är riktigt snygga sa jag MEN jag skulle behöva en storlek MINDRE!!! I shit you not!
Så fick jag in nya byxor och nu tror jag vi är oskiljaktiga i minst 1 år framåt. Alltså mera choklad åt folket, det gör susen!
Hittade sen två plagg till och resonerade som så att när jag valde lite billigare jeans kunde jag gott och väl köpa tre plagg som tillsammans blev lika mycket som de dyraste jeansen och sände en varm tanke till min gamla merkantilalärare som hade givit mej så goda kunskaper i matematikens värld.( Jag hade merkantila i 2 år och fick endast ett par gånger slutsiffrorna att stämma och läraren Lumppen fick i ett tidigt skede förstå att jag var en svår nöt att knäcka.)

Har här mot kvällen bakat morotssemlor till mina karlar. Det går fasligt mycket bröd hos oss nu igen och maten ska planeras mycket mera än när gubben och jag bara var här. Så f.r.o.m måndag är vi 3 arbetstagare här när Patrik inleder sin karriär som metallarbetare, inte då på samma ställe som gubben och jag men det ska vara matlåda åt honom också och Erik som fortsätter sin praktik ska även han ha med mat. Så jag tyckte jag hade kärran fullastad som åt en storfamilj i dag när jag kom till kassan.
Så har jag än en gång överraskat mej själv med att köpa hem kallrökt lax och just tog jag 12 st laxmuffins ur ugnen. Jag stod och ulkade när jag skärde laxen i små bitar och höll andan när jag öppnade ugnsluckan och diskade frenetiskt kniven och skärbrädan med en väldans mycket lödder men JAG GJORDE DET. Få nu se om de är ätbara, för smaka ska jag och i ärlighetens namn såg de rätt goda ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar