Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 23 januari 2012

SOL


Det var så vackert när vi kom hem från arbetet idag.
Solen sken i den gnistrande snön och jag bytte snabbt om och så tog jag Zeb och sparkstöttingen och for till skogs. Zeb sprang och var yr av glädje och jag sparkade på med kraftiga tag och bara njöt.
Rätt snabbt började ändå solen söka sej ner mellan träden men vi hann i varje fall njuta av den.

Väl hemma satte jag igång risgrynsgröt kastrullen för att få alla magar mättade när de började droppa in en efter en.
Patrik kom hem och såg ut som en riktig arbetskarl, lite smuts i ansiktet och småsvettig. Men han var nöjd med arbetsdagen och hade mycket att berätta. Skönt att han nu får förtjäna ihop lite egna pengar.

Annars är den här måndagskvällen lite som alla måndagskvällar brukar vara. Seg efter första dagen, kanske före man riktigt kommer igång. Men det är skönt och behagligt att bara ta det lugnt för då trivs jag allra mest, och alldeles för fort kommer ändå tisdagmorgon med tidig väckning.


Efter en språngmarsch i det kalla vädret blir det rimfrost i skägget.

Ja så har vi ju haft presidentval om det nu mot förmodan skulle ha gått förbi någon. Min kommentar till det är att nu håller det på att bli riktigt intressant t.o.m för en som annars inte orkar bry sej  så mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar