Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 8 januari 2012

Tillbaka till vardagen


Resultat av gårdagens kreativa timmar.

Söndag kväll och Erik ställer sej tillbaks till skolan efter sitt långa jullov. Men det blir bara en skolvecka sen har vi honom hemma i 7 veckor för han ska vara på praktik vid Kungs kök i sex veckor och så kommer sportlovsveckan efter. Han är riktigt nöjd att börja göra nåt vettigt nu, i längden blir det nog tråkigt att sova, spela datorspel eller lira på gitarren.
Patrik tror jag inte riktigt har landat ännu, det är väl nog först när det blir vardag som det börjar gå opp att han är en fri man. Nu får han titulera sej arbetssökande. Hoppas nu att det nappar nånstans.
Jag bjöd familjen på restaurang Neste i Edsevö idag, men mormor var på jobb så hon bjöd Patrik på mat för det var därför vi skulle ut och äta idag, för att fira honom. Tror hon är nästan lika glad som jag att det är över. Hade först tänkt göra en brakmåltid här hemma men räknade ut att halva dagen hade jag fått tillbringa i köket och det orkade jag inte med just nu.
Kan nu bara konstatera att vi tossat omkring och myst mest hela dagen idag, precis som söndagar ska spenderas.
Så var det ju de där nattdukborden, kan meddela att de är beställda haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar