Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 31 januari 2012

OLD IDEAS


Skitens post som inte fick min förhandsbeställda cd till Esse IDAG!!!
Idag är det utgivningsdag för Cohens nya cd på 8 år och jag har nu haft den förhandsbeställd i ett par månader. I torsdags fick jag meddelande om att den blivit skickad så vad är nu det här för snigelpost egentligen?
Nåja jag är ju en tålmodig människa? och ger dem en dag till. Under tiden hittade jag en sida där man nu fick höra alla låtar och jag blev så klart som vax här i stolen och dregglade hejdlöst över skrivbordet. Har läst en massa recensioner och det är idel lovord från experterna.
MEN det bästa av allt var att jag läste en intervju som The Rolling Stone hade gjort med honom förra veckan och nu ska ni få höra när jag översatt det till tydlig och klar svenska:

Vill du turnera igen?

-En turne är bokad. Jag har inte ännu skrivit under men det ligger med säkerhet i luften.

Men vill du göra det?

-Jag vill inte göra nån liten turne så om jag skriver på bokar jag upp mej för några år...
är det verkligen vad jag vill göra? Kanske är det.

Men tror du att det kommer att hända?

-Ser ut som om det är det som kommer att hända.

Förstår ni att jag nu är alldeles darrig och handflatorna våta av svett. Jösses, tänk om man ännu en gång fick se och höra denna fantastiska man med sin barytonstämma samla ihop oss alla i publiken till en liten boll i sin hand och vagga oss lyckliga och belåtna. Vågar knappt tro det men kommer att leva på hoppet en lång lång tid.
Dessutom har han material klart till två tredjedelar till ännu ett album. Hallelujah!


"Att turnera är som att ta det första steget på en promenad till Kina."
                                                                                               LC

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar