Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 26 januari 2012

Klädbekymmer


Vi har ju en 60 årsfest på kommande och som det kvinnfolk jag är så är det vissa problem med klädvalet. Så ikväll har jag rivit ut halva garderoben och provat jag vet inte hur mycket och ett klädberg höll på att kväva denna stackars hunden som pryder vår säng.
Ett svettigt göra och ibland tycks inget passa hur man än vänder och vrider. Gubben kikade in och suckade men vände hastigt när han såg den desperata blicken, han har sett den förr.
Men nu är valet gjort och det skulle ha kunnat bli så mycket enklare än jag gjorde det.
Noolan det är alltid ett säkert kort och det enda jag känner mej riktigt bekväm i.

Annars håller de på och gräver sönder hela vår lilla byhåla. Vägen var avstängd idag och det är hopar och gropar överallt. Snart har vi dem vid stugknuten med sitt hackande och jag vet inte ännu hur det går med våra planteringar. Ryker de så svär jag på att sätta upp ett 2 meters högt plank utefter hela tomten som insynsskydd. Hatar att inte känna sej bekväm på egen mark.
Allt detta besvär för att få skita i röret, dessutom ska man betala dyra pengar för det också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar